Lisa og Roffes valper

23. mai, 2016

Libeflats På tasser av gull.

22. mai, 2016

Nå er det rimelig stille og rolig i hjemmet etter at denne gjengen reiste til sine nye hjem. jeg har fått mange fine tilbakemeldinger fra alle og det er godt å høre at det meste går bra. Her hjemme ble Milla igjen og dagene går unna selv om det er bare henne igjen. Men for en herlig liten jente hun er er.

2. mai, 2016

På tur til veterinæren. Det er dags for helsesjekk, chipp og vaksinering på alle 7. Alle var så flinke og stødige, og alle var friske og og flotte, og hadde ingen anmerkninger. 🙂

Valpene har fått sine stamtavlenavn og kallenavn:'

Libeflats Gullgutt: Nakken, som heter Aston

Libeflats Gull og Grønne Skoger: Haletipp, som heter Balto

Libeflats Hjerte av Gull: Halerot, som heter Teka

Libeflats Gullhjerte: Venstre fram, som heter Mille

Libeflats Sorte Gull: Høyre fram, som heter Azshara

Libeflats God Som Gull: Høyre bak, som heter Arja

Libeflats På Tasser Av Gull: Venstre bak, som heter Milla

2. mai, 2016

I går var hos Bodil som har et flott engelsk springer spaniel kull på 8 uker. Vi hadde en flott dag der både inne og ute, og fikk servert tørrfor i vann med litt fløte i, det var himla godt syntes gullgjengen. Det var moro og se hvor godt det gikk med denne gjengen på 16 valper sammen:-)

29. apr, 2016

Tenk som tiden går, allerede er valpene blitt 7 uker. I dag har de fått siste ormekuren og det ble også kloklipp. De er mye ute, og nå er det også blitt varmere i været, og godt er det for det har vært mye regn og sludd de siste ukene.