Lisa og Roffes valper

29. apr, 2016

Tenk som tiden går, allerede er valpene blitt 7 uker. I dag har de fått siste ormekuren og det ble også kloklipp. De er mye ute, og nå er det også blitt varmere i været, og godt er det for det har vært mye regn og sludd de siste ukene.

27. apr, 2016

I kveld kjørte vi en liten tur til skogs igjen, og det gikk kjempebra denne gangen også. Nå storkoser de seg. De spurter rundt omkring, leker og utforsker. Det er så artig å studere dem når de holder på, og tenk nå er det straks bare en uke igjen til nesten alle sammen drar til sine nye hjem. Tida går fort, så vi må bare kose oss så godt vi kan med dem mens de er her. Godt er det å tenke på at det er veldig flotte og trivelige valpekjøpere vi har fått, som nå venter spent på å få en fra gull-gjengen hjem til seg🙂

22. apr, 2016

I dag har valpene vært i bilbur og kjørt en kort tur for første gangen. Turen gikk til skogs og der koste de seg godt, se video under. Det ligger også noen flere bilder ute. Alle var nysgjerrige og utforskende.

Bilturen gikk veldig bra, det var kun en eller to som protesterte litt høylydt noen ganger før vi stoppet. En liten tur i skogen før vi kjørte hjem igjen og da hørte jeg ikke en lyd fra buret. Flere sovnet godt av innen vi kom hjem. Lisa er rolig og stresser ikke noe i bilen hverken under bilturen eller når vi stopper, og det påvirker nok valpene på en god måte.

22. apr, 2016
17. apr, 2016

Har lagt ut ståbilder av alle valpene som ble tatt på fredag. Jeg ser av bildene at bakgrunn og lys helt klart kan bli bedre til neste gang, og at alle valpene har øvd seg litt mer på å stå. Nå krummer flere ryggen for å spise av leverposteiboksen. De beste bildene ble av hannen merket haletippen(dette bildet)🙂