Nyheter med stort og smått fra hverdagen med hund

15. apr, 2020

Lisa ble 7 år 11 april! Hun er så god, sprek og vakker. Hun har fått 2 flotte valpekull og er fremdeles en ivrig apportør. Nå skal hun også bli bestemor om ikke så mange dager. Gleder meg til ennå mange gode år med henne:-)

10. mar, 2020

Tenk fire år  er gull-gjengen blitt allerede, og du å du så mange gleder denne gjengen har gitt! Tusen takk og Gratulerer så mye Azshara, Arja, Milla, Mille, Teka, Aston, Balto og deres eiere og familier!😀

Og nå skal de kanskje også forhåpentligvis få en gjeng med "nieser og nevøer", for både Milla og Teka er parret for 14 dager siden. Det blir moro det🙂 

På bildet er det 3 gull-unger😘

 

29. apr, 2018

Den siste lørdagen i april var vi samlet til et trivllig kenneltreff med 17 tobeinte og 11 firbeinte på Eide i Levanger.

Det var deltakere fra Gullkullet; Aston med sin familie Gunn, Vidar, Henrik og Andreas. Mille med Tina og meg med Milla.

og fra Nordkullet kom: Ingrid og Vegard med Fauna, Jon Idar og Guri med Ivory, Ann Mari og Sander med Hera, Johannes med Snoopy, Caroline og Jonas med Ringo, Lars med Milla og Nina med Indie.

Og selvfølgelig mamma Lisa var med.

Dagen ble akkurat så fin jeg hadde håpet på, med godt vær, masse hyggelige folk, grilling og kaker og ikke minst herlige hunder.

Vi samlet oss i en ring med hundene på teppe på vår venstre side, her hadde vi litt teori om belønning og hundetrening og Nina demonstrerte klipp av flat på Mille som skal på utstilling i midten av mai.

Vi hadde litt lydighetstrening og utstillingstrening, og Aston og Vidar demonstrerte momentene i Kvalifiseringsprøven for jakt. Jeg og Milla fikk også vist hva markering er, og et lite fritt søk. Her hadde vi et lite fiktivt opplegg med Jonas som dommer, Vidar var skytter og Jon idar var kaster,  for å gi et lite innblikk i hvordan det kan se ut på jaktprøve når jeg og Milla var ekvipasjen. For meg som holder mest på med jakttrening så er det ekstra artig at flere av dere er i gang med retrievertrening og ikke minst synes at det er veldig artig!

Tusen takk til alle dere som tok dere turen hit til Levanger og gjorde dagen super. Det betyr veldig mye for meg å få møtt dere igjen og få sett hvor fint valpene etter Lisa utvikler seg. Jeg er veldig glad for å se hvor godt dere trives sammen med hundene deres og hvor godt dere tar dere av dem. Tusen takk til Gunn, Nina og Guri som hadde med hjembakt og tusen takk til Jon Idar som satte opp telt og ordnet med grillen.

Tusen takk for denne gangen og gleder meg allerede til neste års treff!

29. apr, 2018