Nyheter med stort og smått fra hverdagen med hund

16. mai, 2017

Balto, Milla, Lisa og Aston med eiere :-))

16. mai, 2017

En lørdag i april møttes vi til valpetreff for gullkullet. Aston, Balto og Milla, samt mor Lisa. Det ble en flott dag og været var på vår side slik at vi kunne være ute hele dagen. I løpet av dagen fikk vi jobbet med forskjellige øvelser knyttet til ro ved foten og innkallingstrening. Alle ble prøvd på apportering og markeringsarbeid. Vi testet også hundene på skudd. Jeg ble veldig glad og fornøyd med å se for en fin ro og konsentrasjon alle hundene hadde for det de ble presentert for. Hundene fikk også løpt og lekt, og det var en fornøyelse å se hvor fint og artig de hadde det sammen. Tusen takk for en fin dag til fantastiske flotte valpekjøpere!

 

14. des, 2016

På bildet ser vi Azshara 9 mnd, og hele 9 måneder er nå gått siden valpene kom til verden. Valpetiden er over og de er blitt flotte og vakre  unghunder. Familiene som eier dem stortrives med hundene sine og ingenting er bedre enn det for en oppdretter. I alt 5 av valpene har stilt på valpeshow en eller flere ganger. Det er blitt mange flotte plasseringer, med flere BIR og BIM, plasseringer i gruppefinalene og den gjeveste plasseringen gikk til Teka som ble BIS 2 valp. Vi går et spennende nytt år i møte😀

14. des, 2016

Her er Azshara akkurat 9 mnd, begynner å bli ei stor og flott jente nå:-)

10. nov, 2016

Her er flott bilde av Arja på fjelltur med familien sin. Hun er så veldig lik sin mor Lisa der hun sitter så fint og poserer:-)