Aston Bestått Kvalifiseringsprøven!!

Aston!

Gratulerer så mye til Aston Libeflats Gullgutt og Vidar for en flott gjennomført kvalifiseringsprøve! Kvalifiseringsprøven er "inngangsbilletten" til å kunne starte på B-prøve i jakt for retrievere. De har jobbet jevnt og trutt med å få på plass momentene, som inngår i prøven, og i dag lyktes de med å få bestått, og det er meg en stor glede å få være med å se på hvordan de utvikles som team. Lykke til videre på veien til B-prøve!😀

Steinkjer HK 2.9.17

Milla

Det ble en flott dag for kennelen på Steinkjerutstillingen i år som i fjor, og det var siste utstilling som juniorer for gullkullet. Flotte Aston vant juniorhannklassen, og Milla mi vant juniortispeklassen med CK, og endte opp med rescert og tredje beste tispe. Søster Mille debuterte i juniorklassen med en flott ekcellentkritikk. Dommer Svein Bjarne Helgesen.

Libeflats Gullgutt Ekc 1JKK

Libeflats Gullhjerte Ekc 3JKK

Libeflats På Tasser av Gull Ekc, 1JKK, CK, Res.Cert 3BTK

 

Tina med sin fine Mille - L.Gullhjerte:-)

Vefsn og Rana utstillingen 2017!

Full pott!!

Det ble ei drømmehelg for meg i Mosjøen, og det var i godt selskap med utstillergjengen fra Nord-Trøndelag. Spesiell takk til Nina som gav plass til hundene mine og meg i teltet sitt, og til Anne Helen som løp inn res.cert og 2BTK til Milla på lørdagen. Lørdagen hadde vi selskap av valpekjøper Solvår med Azshara, veldig trivlig å treffe dem igjen og å stille ut Azshara. Søndagen kom valpekjøper Vidar og Henrik på guttetur for å stille ut Aston. Tusen takk til dere valpekjøpere som stiller ut hundene, det er jeg veldig takknemlig for!

Resultater lørdag:

Toffedreams Hattrick "Lisa": Cert, 1BTK og BIM

Libeflats På Tasser av Gull "Milla": res.cert, 2BTK og BIM

Libeflats Sorte Gull: Ekcellent

Resultater søndag:

Libeflats På Tasser av Gull: Cert, 1BTK og BIM

Libeflats Gullgutt: Ekcellent

Toffedreams Hattrick: Ekcellent

Milla BIM!!
foto: Vidar Mitchell

Lisa BIM!!
foto: Anne Helen Winther Koteng

SKK Svenstavik

På tur til Svenstavik i helga og SKK utstilling. Veldig fornøyd med Lisa og alle barna, selv om både Milla og Lisa har vært veldig avrøytet i vår og sommer, og jeg hadde håpet det var kommet pels til nå i August. Men "nypelsen" er bare så vidt starta og komme. Både Milla og Lisa fikk Ekcellent hos dommer Jan-Erik Ek, med kommentar om at de var ei i beste pels. Søster Teka fikk også Ekc og bror Aston fikk VG.

Lisa fikk imidlertid en veldig god kritikk, og med hilsen om å komme tilbake når hun var i pels, kritikken: "Søt tik, som for dagen ej er i besta pels.feminint velformet hode. bra hals o skuldre. Bra brøstkorg, velansatt svans. Tilstrekkelig vinklet bak. Rør seg og viser seg trevligt!"

Lisa "Toffedreams Hattrick"
foto: Gunn Jønvik

Milla Bestått Kvalifiseringsprøven i jakt!!

I dag hadde vi muligheten til å få tatt kvalifiseringsprøven, samtidig som avdelingen holdt Bevegelig prøve, for jaktprøvedommer Trond Gjøtterud.Godeste  Milla gjennomførte prøven som hun skulle og fikk bestått❤

SSRK Østersund mai 2017!

Lisa Toffedreams Hattrick
Foto: Lena Sundquist

En herlig solfylt dag i Østersund med flotte resultater på juniorene og mamma Lisa! Jeg er så stolt av denne gjengen🙂

Dommer var Nils Molin.

Mamma Lisa fikk Excellent, og juniorene hennes hadde en superdag og vant begge klassene sine:

Aston, Libeflats Gullgutt, vinner sin juniorklasse med Excellent og 1 JKK!!

Milla, Libeflats på Tasser av Gull, debuterte i juniorklassen, og tiltross for at hun var helt avrøytet så fikk hun Exc og ble nr 2 i klassen etter sin søster Teka!

Og Teka, Libeflats Hjerte av Gull, vinner sin juniorklasse med 1 JKK og CK, og er med videre i Beste tispeklasse og blir andre beste tispe med Reserve-Cert!!! For en herlig debut❤!!

 

Aston Libeflats Gullgutt og eier Vidar Mitchell

Teka Libeflats Hjerte av Gull og eier Nathalie Eriksson

Teka og Milla, som 1JKK og 2JKK

Aston CK og Res.cert NRK.avd Fosen!!

På Norsk retrieverklubb avd Fosen 7 mai fikk Aston (14mnd) CK og reserve cert på sin debut i juniorklassen, dommer Rosa Agostini. Jeg blir så innmari stolt og glad. Gratulerer så mye!! :-)

Milla Klubbmester i Jordbærklassen våren 17!

Tenk det, lille Milla ble klubbmester i jordbærklassen i NRK avd. Nord-Trøndelag:-) Dommer var Ulla Mølby Dahl fra Trondheimsavdelingen. Det var veldig spennende å se hvor godt Milla taklet situasjonen med dommer, kastere og skudd. Hun var rolig og behersket gjennom hele prøven, satt med stor ro og ventet på beskjed om når hun skulle jobbe. Det blir spennende i fortsettelsen:-))

Gratulerer med BIR til Aston Libeflats Gullgutt!!

Aston

Forrige helg dro Gunn og Vidar med Aston til Trondheim på årets siste valpeshow. Ikke så hard konkurranse denne gangen, men han fikk en flott kritikk og ekstra stolt er jeg av hans eiere som virkelig har tatt steget ut i utsillingsverden og er blitt kjempeflinke på stille han ut og få vist han frem fra beste side. Tusen takk til Team Aston🙂

Aston BIR 27.11.16

SSRK Åre høsten 2016!

Det er blitt en tradisjon å dra til Åre på hundeutstilling på slutten av sesongen med mine gode hundevenner Hanne og Gunn, og i år var også Guri med. Det er et veldig trivlig og godt arrangement, og kan varmt anbefales. I år hadde jeg Milla med som avslutter sin karriære i valpeshowringen. I tillegg stilte kullsøskene Aston og Teka. Det er så morro at det er flere fra kullet som stilles ut, og det er jeg veldig takknemlig for. Alle tre fikk gode kritikker begge dager, og med 3 stk hederspris er jeg meget fornøyd.

Aston-Libeflats Gullgutt og Milla Libeflats På tasser av gull ble henholdsvis plassert som nr 3 og 2 i hver sine klasser av rasespesialisten Ragnhild Ulin på lørdagen og begge to fikk HP. Hun  starter sin kritikk av Milla med : 8 mnd elegant vakkert linjerad tik. Meget vakkert hode og vakker og velansatt hals. Bare disse få ordene gjør at jeg føler at jeg har fått det jeg har ønsket å høre.

På søndagen ble Aston nr 3 igjen i sin klasse for Pia Itkonen. Milla ble i dag igjen plassert som nr 2 i tispeklassen og fikk HP. Teka Libeflats Hjerte av gull ble plassert som nr 4 i tispeklassen.

Tusen takk til gode venner, superflotte valpekjøpere og alle kjente og nye bekjente rundt ringen for nok ei trivlig helg i Åre🙂

Vidar og Aston Libeflats Gullgutt stiller for Ragnhild Ulin

Aston og Vidar

GRATULERER BIS 2- TEKA "Libeflats Hjerte av gull"

 

Jeg er så stolt å glad for den gode nyheten jeg fikk fra Sverige i helgen. Nathalie Eriksson, eier av Roffe som er pappa til gullkullet, debuterte med Teka på valpeshow 8 mnd i Østersund og showet seg fram til BIS 2 valp med nydelig kritikk. Gratulerer Nathalie med et herlig resultat og fantastisk debut😀

Teka Libeflats Hjerte av gull :-)