17. mai, 2020

Gratulerer med dagen alle sammen fra valpebassenget🙂 Valpene er litt over 2 uker nå. De har åpnet øynene, vokser godt og er oppe på bena alle sammen. De trenger snart mer plass å bevege seg på så til uka flytter de ned i valpegrind i stua. De har alle fått et farget bånd på seg så jeg vet hvem som er hvem og kan følge med på den enkeltes utvikling og ikke minst forveksler de. Tispene har fått oransje, brunt, gult, rødt og hvitt bånd, og hannene har blått, lilla og grønt bånd.

10. mai, 2020

Nå ser vi små glipper av øyne på alle valpene, og de nærmeste dagene åpner de seg. De hører ikke ennå, men de lukter veldig godt når mamma kommer inn i bingen og orienterer seg etter lukten av henne hvor hun er. 

Mamma er litt sliten for hun har hatt "litt" diare noen dager, men er på bedringens vei nå. Selv om Milla har behov for å slappe av uttafor bingen så ligger hun på rommet ved bingen og slapper av og følger med på ungene sine. Her på bildet ligger hun med hodet på madrassen som ligger ved siden av bingen. Hun ser litt trøtt ut ja, søte mamma Milla🙂